Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Aambei & Vagina

07/28/2004

Japanse ouders kunnen hun kinderen tegenwoordig de voornaam ‘Hoer’ of ‘Achterwerk’ geven, zonder dat de overheid ingrijpt. Dit heeft te maken met een nieuwe lijst van namen, die door de Japanse overheid is opgesteld. Weer via Gold Striker en de linksubmit.
Dan noem ik deze jongen ‘knopjesgeil’ en deze baby ‘kodak’


De oorzaak ligt in het feit dat na de Tweede Wereldoorlog duizenden karakters uit het Japanse schrift werden verwijderd omdat ze te moeilijk waren voor de burgers. Dit had tot gevolg dat de geschreven taal in Japan te beperkt werd, waardoor ook het aantal voornamen waaruit ouders konden kiezen sterk verminderde.
Dit heeft de regering trachten te herstellen door weer meer naamkarakters toe te laten, maar dat heeft een beetje fout uitgepakt. Namen als ‘Vagina’ en ‘Aambei’ zijn nu toegestaan. Een onderzoekscommissie heeft geopperd dat het niet aan het Ministerie is om een moreel oordeel uit te spreken over de namen die ouders aan hun kinderen geven. Het is volgens de commissie aan de ouders om hun gezond verstand te gebruiken. Want wie noemt zijn kind nou ‘Hoer’?
Onder druk van de publieke opinie heeft het Ministerie nu echter toch laten weten negen zeer controversiële namen te schrappen. Dat is niet verwonderlijk. Onder de geschrapte namen bevinden zich voorbeelden als ‘Verkrachting’, ‘Ontlasting’ en ‘Kanker’.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

hahha die fuji-reclame is geweldig!
reclame van deze kwaliteit mag er wat mij betreft best meer komen!

djuud

07/28/2004

Leuk he!

base

07/28/2004