Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Aston Martin Vanquish

10/03/2004

Er zijn auto’s en er zijn auto’s … de aston martin vanquish is zo’n ‘auto’. Kijk voor de gein maar even naar de geinige extra’s die er zijn. Natuurlijk moet je dan wel even een slordige 230 duizend dollar op je rekening hebben staan, wil je deze dame je garage inrijden.
Normaal heb ik het niet zo op auto’s en autoprogramma’s, maar toch raak ik steeds meer geinteresseerd. Zou dit komen door de programma’s die steeds leuker en interessanter worden?

Zo kijk ik graag naar rallyreport op rtl 5, wat meer crossen is en zorgen dat je een beetje de lijn van het parcours volgt, wanneer je met 140 door het bos giert. De technische delen sla ik dan meestal even over.
Ander soort programma’s vind ik meestal op discovery channel, wanneer ze niets over de tweede wereldoorlog of duiken uitzenden. Zo is er in Engeland een kleine garage waar een persoon zich met wat vrienden verdiept in het maken van een groot bouwpakket. Dit kijkt zo lekker weg en die man is zo simpel en handig.( Ben helaas even de naam kwijt )
Daarnaast zijn er altijd wel specials te vinden van ‘gadget’-autobedrijven, zoals de special over 310, een ‘customize specialist’. En natuurlijk zijn er de Teutuls, die wat met ijzer gooien, schelden en altijd een te strakke deadline hebben, waardoor ze zowel dag als nacht werken. Wel leveren ze altijd een ‘custom-made’ motorcycle af!
Maar het beste en leukste programma nu op de buis, is toch zeker ‘Top Gear’. Een perfect Engels programma met 3 commentatoren die naast allerlei studiopraatjes met publiek, ook een hoop opnames buiten maken, waardoor er zowel snelheid in de auto’s als in de afleveringen zit. Een programma dat je gezien moet hebben! Midden oktober komen de nieuwe afleveringen, dus zorg dat je ze niet mist!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.