Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Bever Beat Beverwijk II

10/16/2004

Elk optreden is spannend en maakt me zenuwachtig. Eigenlijk alleen op de dag zelf … (gelukkig maar).
Om 12:00 waren we aanwezig omdat we wat versterkers en een keyboard moesten brengen. Al aardig druk, niet met publiek, maar met geluidsmannen, lichtmannen en podiumbouwers. Er zouden namelijk al snel bands komen voor de ‘soundcheck’. Even gepraat met de ‘organisatoren’ achter BeverBeat. Erg aardig en geruststellend. Eén van deze mannen doet ook het geluid, wat erg handig is.
Verder hebben we wat posters opgehangen door de zaal en bij de ingang. Reclame is altijd goed ;). Hieronder twee foto’s van de zaal, in de richting van het podium. Je zal even goed moeten kijken hoe het in elkaar zit, want een telefoon maakt nou eenmaal niet van die scherpe foto’s. Ter vergelijking kun je hier de buitenkant van de sporthal nog even zien.

15:00 Moonfire doet een soundcheck, na eerder ‘The Workmates’ te hebben gehoord. Damn … ‘The Workmates’ waren retestrak en gelikt. In mijn ogen ‘pielen’ wij maar wat aan, in vergelijking met hen.
Soundcheck ging wel oke. Altijd lastig in zo’n galmende sportzaal, waar straks ook weer 1000 man in gaat staan. Vooralsnog heb ik prima geluid op het podium. Hopelijk blijft dat zo ; ).
Na nog een gesprekje met de organisatoren, wordt het duidelijk dat er ook een hoop mensen komen die in de ‘muziekbranche’ werken. Dus mensen van grote artiestenbureau’s en andere bekende muziekfanaten.
Ik ben benieuwd….
Vanavond 20:30 zal Moonfire BeverBeat Beverwijk 2004 openen. Duim voor ons! Misschien dat er nog wat geluidsopnames worden gemaakt, die ik dan natuurlijk zal laten horen. Weltrusten.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

was het gezellig, wij zaten in de kroeg

GoossûH

10/17/2004

Ja was wel gezellig! En ook erg druk! Ik zal even nog een tweetal slechte mobiele telefoonfoto’s neerzetten op de site vanavond. Nu heb ik namelijk een ‘personeelsuitje’.
Ligfietsen in Bergen, oftewel zwemmen.

base

10/17/2004