Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

B&W Debat

10/27/2004

Stem vanavond je tv af op Ned. 3 bij de VARA: B&W en weblogs!
Geenstijl en Retecool zullen vanavond vertegenwoordigd zijn in het televisieprogramma B&W van de VARA. Ook Trudy Prins van Stivoro zal aanwezig zijn.

De hooligans van het internet zijn ze al genoemd: populaire weblogs als GeenStijl, VolkomenKut en Retecool. De makers en bezoekers van de sites schelden naar hartelust op anderen, maar blijven zelf anoniem. Ze durven de discussie niet aan, riep internetjournalist Francisco van Jole in Netwerk. Die uitdaging had effect. Vanavond geven de makers van Geen Stijl en Retecool zich bloot in B&W. Ook te gast: Trudy Prins van Stivoro. Ze werd bedreigd nadat haar telefoonnummers waren gepublceerd via GeenStijl.nl. Bron: Vara B&W

Ik val bijna van mijn stoel! Om 19:35 zit ik gekluisterd aan de buis, om maar niets van dit spektakel te mogen missen.
thnx to jeroen voor de snelle informatie.
De reactie van Geenstijl op dit mediagebeuren.
De reactie van Retecool. (Reet merkt ook op dat waarschijnlijk ook Volkomenkut van de partij is!)
Volkomenkut over vanavond.
* Update * 23:00
Er wordt toch vooral veel gesproken over het vingertje van Francisco van Jole en het vervelende gesprek, (door elkaar geschreeuw) bij B&W. Bekijk als voorbeeld de discussies bij retecool, geenstijl en de vara debatplaats.
* Update * 23:48
Toch vind ik het wel interessant om gezichten bij de namen hoxha en fleischbaum te zien. Allebei waren aan het woord in de uitzending van B&W. Bekijk hier overigens nog even wat zich volgens geenstijl afspeelde rondom de uitzending. De burka, niet ongemoeid gebleven in de discussie, is hier te vinden. Natuurlijk naast het vingertje. Op drijfzand wordt deze vertoning van Francisco van Jole in video online geplaatst.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.