Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Firefox problemen II

11/18/2004

Heb ik gisteren eindelijk de ‘links’ rechts naast de inhoud gekregen, krijg ik het volgende mailtje van onze firefox-liefhebber Goldstriker:

Duitstalige Firefox bevat spyware omleiding
Heise.de meldt dat de Duitse versie van FireFox voor zijn eBay-zoekfunctie gebruik lijkt te maken van een omleiding via een advertentiesite. Gebruikers die de Duitse versie van de populaire open-sourcebrowser downloaden, zullen merken dat de software bij een zoektocht op eBay eerst verbinding maakt met een reclame-server. Het is echter niet geheel duidelijk waarom deze omleiding ingebouwd werd. Populaire advertentieblockers zorgen er namelijk voor dat de eBay-zoekfunctie niet correct werkt en het biedt geen voordelen voor de gebruikers. Bron: Tweakers

Daar ben je dan mooi klaar mee ; ), heb ik eindelijk weer wat in de richting van de vuurvos-gebruikers gedaan, komen er dit soort berichten. Natuurlijk blijf ik gewoon werken aan een werkende ‘ver~basterd’ voor beide browsers.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Je quote klopt niet helemaal Bas. Het blijkt te gaan om de eBay-plugin van de Duitse Firefox. Toch ben ik beniewd naar Mozilla’s reactie.

Jeroen

11/18/2004

Changed it! Ik gok dat ze zelf de pagina ook hebben veranderd. Thnx!

base

11/18/2004