Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Gadgets part I

09/29/2004

Door het artikel op DutchCowboys over de ‘tea-bag-timer’, over een theezakdopereierwekker, ben ik zelf even gaan snuffelen in de wondere wereld van de gadgets.
Uiteindelijk is het een soort gids geworden om zoveel mogelijk handige snufjes te gebruiken om een dame te versieren. Lees dus goed door!
Zo is er een stijlvolle zak die dienst doet als vaas. Misschien niet zo praktisch, maar wel mooi. Misschien ook leuk voor je goudvis! Vinden de dames altijd leuk!
Voor het nodige ‘veld-onderzoek’ heb je natuurlijk wel wat spionagemateriaal nodig! Heb je nog geen telefoon die aardige ‘spy-foto’s’ kan maken, dan moet je maar gaan roken! Daarbij heeft deze gadget ook nog meer mogelijkheden, zoals het opnemen van korte gesprekken en kan hij gebruikt worden als webcam!
Mocht je echt onopgemerkt willen blijven, maar toch wel alles willen filmen, dan moet je dit apparaatje kopen.
Geheime codes en verfrommelde briefjes waren vroeger de sleutel tot succes als het ging om het verklaren van de liefde. Tegenwoordig loopt elke puber met een onzichtbare-inkt pen op zak. Al schrijft hij alle Shakespeare teksten op een a4, het blijft voor de leek leeg. Totdat de dame in kwestie haar pen pakt en met het uv-licht aan de achterkant van de pen, de zwijmelende zinnen zichtbaar maakt en als een blok valt voor de James Bond Jr.
Drink eerst wat moed in door 1 van de 500 cocktails te gebruiken, die zijn verstopt in deze gadget! De ultieme barmaster!
Natuurlijk valt deze liefdesverklaring volledig in het water wanneer het meisje thuis dit ziet.
Totdat je mevrouw de titel laat zien die je draagt! Koop gewoon een klein stukje Schotse aarde en je bent een ‘laird’, het equivalent van ‘lord’. Natuurlijk kun je ook, letterlijk en figuurlijk, te ver gaan en gewoon een stukje mars kopen. Wat voor titel dat geeft …

Mocht het zover komen dan kun je haar uiteindelijk verwennen met deze gadget. Of haar rimpels wegwerken natuurlijk!
Hierna volg je gewoon de parels en dan komt het wel goed! Weer een onmisbare gadget in het onzeker liefdesleven van een puber!
Om toch in de trant van spelletjes te blijven en alvast wat standjes te oefenen, kun je je mooi uitleven met dit dekbed!
Om het hoogtepunt te bereiken moet je zeker deze gadget kopen!
Mocht je naast het net hebben gevist, dan kun je altijd dit aquarium nog gebruiken als poedelprijs.
Had je deze maar thuis moeten laten, dan was het vast gelukt!
Volgende keer meer gadget fun!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Zeg, hoezo eigen BOYSstuff??? Afgezien van die tongvibrator heb ik daar geen boy voor nodig! 😉

Eva

09/30/2004

hehe ; )

base

09/30/2004