Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Game Character Verkoop

09/04/2004

Na het lezen van de column ‘Spelen voor geld’ door David B. Nieborg op ownage, leek het mij interessant om eens wat ‘game characters’ / ‘game accounts’ te vinden die online worden verkocht.
David bespreekt in zijn column namelijk het toenemend investeren en collecteren van geld via games. Zo kun je voor een ‘Shadowknight – Ogre – Level 65’, uit het spel Everquest, al snel €150.00 vragen. Of zelfs nog hoger gaan.
Een luie gamer kan voor het spel America’s Army hier alvast de ‘trainingen kopen’, zodat er gelijk kan worden begonnen aan het online oorlogje spelen. Hier hoef je maar zo’n elf euro voor neer te leggen. Terwijl deze bieder voor een ’86 honor account’ wel wat meer wil hebben, wat erg logisch is aangezien een honor van 86 behalen niet echt snel gaat. Natuurlijk komt degene die even door zoekt betere aanbiedingen tegen!
Ik heb ook geen idee wat dit voor een spel is (Eve), maar ik geloof dat de persoon die dit karakter heeft gecreerd, zijn best wel heeft gedaan. Hij vraagt er dan ook een slordige $600 voor.
Ook de gamers die achter deze accounts zitten, vragen een hoop fysieke dubloenen om de virtuele karakters over te dragen.
Het spel ‘dark age of camelot’ laat geen belletje rinkelen bij me. Toch kun je best geld verdienen met het verkopen van een karakter / account uit de game.
Tot zover even dit korte onderzoekje naar de bedragen die er worden neergelegd / gevraagd worden voor virtuele karakters. Ik vond het persoonlijk wel leuk om te zien hoeveel verschillende games er zijn die online worden gespeeld en waar zoveel aandacht voor is. Er waren er zelfs een aantal bij die ik nog niet eerder had gezien. ( Eve bijvoorbeeld). Mocht ik nog leuke nieuwe accounts tegenkomen, dan zie je die zeker terug bij ver~basterd.
Als laatste nog even een tip voor de gamers die zich alvast in het zweet willen werken om geld te verdienen: De hoogste bedragen kwam ik vooral bij de spellen ‘Eve’ en Star Wars Galaxies’ tegen. Misschien daar een account aanmaken om de bloeiende industrie van het online gamen te verkennen?

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Hey leuke post!!
Zet hem meteen op mn blog!
GRt.
Dave.
(ps wat bied je voor mn Americas Army 57 honor account???)

Dave

09/08/2004

Hahaha, ik had zelf een 14 honor account op een gegeven moment. Maar die vervelende mensjes liepen de hele tijd op mijn ‘nades’ en zo zakte ik met diepvriespunten snel weer na 10 : (.
Wanneer ik jou account zou kopen … durf ik de uitdaging wel aan dat ik snel beneden de 30 ben : P.

base

09/08/2004