Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Huis van Endstra II

10/10/2004

Waar M@@rten en ik al op onderzoek waren in deze post, heeft het Haarlems Dagblad het item ook opgepikt. De H.M. die er woont, is de broer van de vermoorde Willem Endstra. De huizen gaan nu in de verkoop:

Panden Willem Endstra in de verkoop
IJMUIDEN – Twee appartementen van de in mei geliquideerde vastgoedhandelaar Willem Endstra aan de Kennemerboulevard gaan in de verkoop. De riante onderkomens worden 2 november verkocht tijdens een bijeenkomst bij de Haarlemse Vastgoed Veiling aan de Bilderdijkstraat verkocht.
De opbrengst gaat naar de Rabobank die Endstra de hypotheken heeft verstrekt. De bank kwam onlangs in het nieuws omdat hij van de rechter de financiële banden met Endstra mag verbreken. De erven Endstra werden in het ongelijk gesteld. Een van de appartementen was een pied-à-terre van Endstra zelf. De Amsterdammer verbleef regelmatig in dit luxueuze penthouse. Een paar dagen voor de moord werd hij nog op de boulevard gesignaleerd. Bron: Haarlems Dagblad

Tja, toch zijn we wel de pers voor geweest :). Natuurlijk is het niet een enorm nieuwswaardig item …. maar het mag gezegd worden.
Weltrusten.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.