Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Huis van Endstra

10/05/2004


Dit huis hierboven zou het huis kunnen zijn van vastgoedmagnaat en nu wel erg levenloze Willem Endstra. Voor een kleine 1,4 miljoen euro is dit juweeltje van jou. Fijn dicht bij het strand en met ruimte voor je bewaking. Wel wat minimalistisch ingericht!
Jammer genoeg is onze vastgoedmakelaar is spe er al achter gekomen dat dit dus net niet het huis is van Willem … maar van H.M. Endstra … jammer hoor!
*Update* Natuurlijk kan dit ook een dochter zijn van Endstra of een ander familielid, waardoor het belastingstechnisch beter uitkomt! We zoeken nog even vrolijk door!
*Update 2* Marina Seaport Ijmuiden BV. is ontwikkeld door de heer Endstra. En natuurlijk heeft hij daar een groot belang in. Daarbij heeft hij een vader die Minne heet! Dat zou de M in H.M. Endstra kunnen zijn! Erg interessant!
Natuurlijk houdt het ergens op. Privacy is ook iets waar ik en M@@rten graag bij stil willen staan. Endstra gesloten.
Research door: M@@rten en base, via de linksubmit.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

denk dat het beter is als jullie nu gewoon met deze onzin stoppen! hou op met mensen lastig vallen!
thanks

lola

11/07/2004

hallo,
weet niet of het je zal interesseren, maar de H.M. staat voor Heico Minne en is idd een familielid,nml de jongere broertje van willem.
de penthouse erboven is van zijn 1e vrouw van willem(beiden inmiddels dood) de middelste dus van heico en de onderste van zijn dochter (van zijn 2e vrouw) Marina Endstra (schijnt mijn verloofde te zijn )

A.Arslan

03/17/2014