Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Marketing tegenscript

09/13/2004

Telemarketing is een groeiende markt om producten en diensten aan de man te brengen. Echter zien veel personen dit als een inbreuk van de privacy. (en terecht) Deze telemarketeers werken via bepaalde richtlijnen waarmee het gesprek een bepaalde richting in wordt gestuurd. Dit gebeurt aan de hand van zogenoemde ‘telescripts’, de handleiding tot het voeren van een goed en productief telefoongesprek.
Natuurlijk wordt er van de persoon aan de andere kant van de lijn, kostbare tijd afgesnoept. Misschien is een goede manier om zelf het heft in handen te krijgen, via het ‘tegenscript‘. Op deze wijze ga jij de vragen stellen en de telemarketeer van zijn tijd beroven. Een prima manier dus. Ik zou zeggen uitprinten, bestuderen en maar wachten op het gerinkel!
via drijfzand

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

kom maar mensen van de telemarketing
bellen maar…..

GoossûH

09/13/2004

: P

base

09/13/2004

Je vergeet in dit script natuurlijk dat jezelf van tijd beroofd wordt. De enige tip die gegeven kan worden tegen telemarketeers is ophangen, ophangen en nog eens ophangen.
Op deze manier haal je namelijk de motivatie uit de mensen, worden ze moeilijker te krijgen en dus duurder. Als de kosten van telemarketeers de pan uit reizen dan stopt dit euvel vanzelf. En dit kost je absoluut geen extra tijd.
Wouter

Wouter

09/14/2004