Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

NL Blogosphere in rep & roer

10/13/2004

Allereerst word Geenstijl keihard aangepakt door ‘scriptkiddies’, omdat er informatie van één van de ‘kids’ online was gezet. Vervolgens zet Neukia.nl gevoelige informatie van de officier van justitie ‘Tonino’ online, wat mede bijdraagt aan het aftreden van deze wachtwoordvermoeide man.
Nu geenstijl door de acties naar een andere provider is verhuisd en er vanuit de KLPD actie ondernomen is, zou alles weer als een zonnetje moeten lopen. Maar natuurlijk is dat niet zo!
De nieuwe provider van geenstijl krijgt het nu zwaar te verduren. Geenstijl zit in een ander subnet, waardoor deze weblog er niet uit ligt. (Thnx Roel) Retecool daarentegen, die bij dezelfde provider zit, is niet te bereiken.
Geenstijl is boos:

De schade loopt in de vele tienduizenden euro’s. We gaan je kaalplukken, dus over dat pre-pensioen van je moeder hoef je niet langer druk te maken. Die gaat net als je brommer, de omgekatte Mercedes van je pa, je zus en de caravan waarin jullie wonen, rechtstreeks naar GeenStijl, ASPhosting, Cysonet, OPH, WideXS, Lientje.com, de staatskas en nog talloze andere slachtoffers. Bron: geenstijl

Francisco van Jole werkend als infiltrant van de KLPD:

Tegenover de undercover voor het KLPD werkende Francisco van Jole doet Eric de V. zijn werkwijze uit de doeken. Bron: geenstijl

Het moet niet raarder worden! Elke dag een nieuwe ontwikkeling, waarbij andere grote weblogs betrokken worden. Het begint te lijken op een soap! Zap langs de weblogkanalen en ontdek wie achter de gruwelijkheden zit en wat er in de volgende afleveringen gaat gebeuren! (En natuurlijk mag je het onder het strijken doen!)

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Tsjah, we kunnen ook moeite doen om ver~basterd plat te leggen, maar dat doe je vaak zelf al … 😀

FDL

10/14/2004

hhaahhahah “_”

base

10/14/2004