Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Online Magazine

09/07/2004

Ik rommel net nog wat in de links van retecool en stuit daar op Bumble.nl. Natuurlijk ben ik altijd nieuwsgierig en toon ik interesse in andere weblogs.
Wanneer mijn oog valt op de woorden ‘online magazine’ en ‘heerscht’ ben ik toch al snel verkocht en surf ik richting het scandinavische Noorwegen om aldaar even van mijn stoel te vallen. Volledig in flash, beweging in pagina’s, wat wij toch als statische magazinepagina’s zien, en aansluitend bij de content bijpassend geluid. Dit is echt te gek! Lijkt me echt leuk om daar aan mee te werken!
En het wordt nog mooier! Er verschijnt ook een game – uitvoering van deze spectaculaire nieuwe vorm in tijdschriftenland. Zou Noorwegen leuke stageplaatsen bieden?
Vinden jullie dit geen mooie vorm om de inhoud van een tijdschrift te presenteren, of om uberhaupt een tijdschrift te presenteren? Ik ben in ieder geval verkocht!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Mwoah.
Ik mis de aanraking van een echt boek 🙂
De lay-out van het digitale boek is trouwens wel overzichtelijker dan de meeste sites en logs.
(oh, dit was trouwens geen verborgen flame)

EPD

09/07/2004

Tja … ik ben met je eens dat het lezen wat lastig is, maar dat is met elke vorm van digitale tekst. Toch vind ik het een erg mooie vorm en kun je echt multimediaal je publiek bereiken : )

base

09/07/2004

Wouw, je hebt gelijk. Dit is geweldig!
Ik ben ook wel iemand van het bladeren, wegleggen en weer verder lezen, maar dit is echt een goede link!

Jude

09/07/2004

In Nederland zijn ze geloof ik nog niet echt zover dat ze online magazines maken, bij VNU kan je wel je tijdschrift online bestellen. Hier een voorbeeldje hoe dat eruit ziet.
http://www.abonneren.nl/zinio/artikel.jsp;jsessionid=DMDNJJCPPONE?rubriek=42528
Ik vind het alleen bij lange na niet zo mooi als bovengenoemde voorbeeld. En daarbij blijft het concept natuurlijk anders.

Jude

09/08/2004