Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Reclame & Weblogs

08/27/2004

Veel weblogs gebruiken banners en andere flitsende reclamemiddelen om geld te verdienen en de weblogkosten er enigszins uit te halen.
Jaggle, een grote Nederlandse weblog, doet het iets anders. ( Als je er tenminste van uit gaat dat het geen ‘hoax’ is )

De afgelopen maanden worden we overspoeld met vragen of bedrijven een banner mogen plaatsen. Na lang wikken en wegen hebben we een besluit genomen. We doen het niet! Voor een paar euro per maand een irritante banner op de voorpagina plaatsen maakt ons absoluut niet heet. Vandaar dat wij het roer omgooien.
Gistermiddag hebben wij op Circuitpark Zandvoort onze eerste samenwerkingsovereenkomst besloten met een stevige handdruk.
Vanaf dit moment hebben wij een officiëel samenwerkingsverband met het Clio Team Zandvoort 700. Achter het stuur van dit team zitten de coureurs Allard Kalff en Dillon Koster. Bron: Jaggle.

Een goede stunt! Ik werk af en toe met racedagen op het circuit van Zandvoort en merk dat er altijd veel geld in omgaat en veel bekendheid mee wordt verkregen. Daarbij is de ‘omgekeerde’ gedachte heel aardig. Niet drie euro verdienen, maar zelf de bekendheid opzoeken. Ik ben erg benieuwd of het wat gaat worden en of de samenwerking door wordt gezet. Ze hebben in ieder geval slim Allard Kalf en Dillon Koster weten te strikken voor wat ‘logteksten’.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.