Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Rennen, vliegen, missen, balen …

11/10/2004

Tja, zoals EPD al duidelijk aangaf in de reacties op de vorige post: Wij hebben onze vlucht naar Zweden, Stockholm gemist doordat we te laat zijn vertrokken en er oponthoud was onderweg. Balen dus. Daarna snel gebeld naar ryanair, die vanaf Brussel-Charleroi vliegen. Voor de volgende dag een vlucht geboekt. Vervolgens zijn we naar het mooie Oirschot gereden om aldaar in te zakken van de moeheid bij de gastvrije ouders van de vriendin van Jeroen. Gister, 9 novomber, erg veel vliegveldwachtruimte van binnen gezien, aangezien onze ryanair vlucht dik anderhalf vertraagd was. Daarna ging onze reis voorspoediger. Alleen bij de jeugdherberg in Stockholm nog even in spanning gezeten, omdat ze ons niet als boeking had staan. Oef ….
Een vooralsnog vervloekte reis die alleen maar beter kan worden! We vliegen over een aantal uur naar Umeå, om daar vier dagen te verblijven. Natuurlijk probeer ik vebasterd af en toe bij te werken, zodat jullie weten wat ik allemaal uitspook.
Mocht je je vervelen, schrijf dan wat in de reacties en reageer op elkaar! Sköll, tåk en nog meer onbegrijpelijke woorden die niet te snappen zijn!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.