Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Scriptieproces III

10/13/2004

Het framework van de scriptie is klaar! En niet alleen als een soort ‘inhoudsopgave’, waarin alle informatie op zijn plek moet vallen, maar ook al in het schrijven van de scriptie zelf. Ik krijg steeds meer het idee welke kant ik op wil gaan en hoe mijn scriptie structuur, inhoud en enthousiasme krijgt. Erg leuk dus!
De laatste vergadering met Marianne van den Boomen heeft weer erg goed bijgedragen aan dit concept. Momenteel ben ik de tips en aanpassingen aan het doorvoeren en is het perspectief van mijn tweede analyse, de participatie-analyse, bepaald. Top dus.
Ik heb gelijk maar een datum vastgesteld voor het afstuderen: het gaat om 22 december. Natuurlijk moet de scriptie al een tijdje voor deze datum af zijn, omdat de tweede lezer en de examencommissie het ver van te voren moeten hebben. Nog wel even bikkelen dus!
Verder ben ik, via Minitrue.nl, gelinkt aan een weblog van Pierre Gorissen. Hier staan allerlei links die iets te maken hebben met ‘ICT in het onderwijs’. Ik sta, samen met Eva en Jeroen, bij de studentenbloggers. Goed gedaan dacht ik zo!
Ik heb in navolging van Jeroen, mijn scriptievoorstel online gezet, zodat deze voor de Nederlandstalige wereld te lezen is.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Ja dat ICT-blog stukje heb ik vandaag ook gezien.
Geinig.

Eva

10/14/2004

Hey, dat ziet er goed uit!! December, hoop dat ik dat ook haal 😀

Dave

10/14/2004

Oke dan!!
Samen borrelen!! Top!

base

10/14/2004