Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

The Trip Seizoen 3

08/24/2004

Wat inside informatie over de voorbereiding van de nieuwe Trip!
De trip van MTV zal dit jaar ook weer plaatsvinden, maar waarschijnlijk pas in 2005 worden uitgezonden. Op één september zijn de twee koppels bekend voor MTV, of dit vervolgens ook naar buiten wordt gebracht, is afwachten. De teams gaan in ieder geval midden september drie weken op pad.
Bijzondere van deze trip is dat de koppels voor het eerst uit vrouwen bestaan. De 2 koppels zijn gekozen uit zo’n 110 teams, wat betekent dat er 220 Nederlandse vrouwen de nieuwe gezichten willen worden van MTV the trip seizoen drie. Met nadruk op Nederlandse, in tegenstelling tot wat de website meldt, dat het gaat om een Belgisch en Nederlands team.
De Trip III zal starten in Moskou of St. Petersburg en Marokko. De teams liften elkaar tegemoet en krijgen weer weinig geld mee. MTV wilde eerst door Azië heen trekken, maar kon geen goede begin- en eindplaats vinden. Hierna is voor Europa gekozen, ook omdat dit veiliger zou zijn voor de teams. Maar natuurlijk bestaat er altijd een bepaald gevaar wanneer je lift, aldus MTV.
Wil je nog even terug in de tijd met Aaren & Thomas en Jaap & Gijs, bekijk hier dan de videofragmenten.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Ik denk dat The Trip met vrouwen compleet anders zal zijn. Zullen de vrouwen ook zo maf en idioot zijn als de mannen in 1 en 2? Of zoeken ze bij vrouwen naar heeel iets anders???
Ben hééél erg benieuwd en zal zeker kijken!

DjUdE

08/24/2004

I know You will : )
Ik ben ook erg benieuwd. Maar ‘the trip’ staat wel voor liftende televisie, en na het succes van peking-express zal dit ook wel goed draaien!

base

08/24/2004

zal wel ver gaan denk zelfs sex maar ag

Lokier

08/24/2004

Maar bij The Trip draait ‘t er veel meer om dat je op een zo originele manier reist, je voedsel en slaapplaats regelt en gewoon lachwekkende televisie maakt, niet zozeer om het snelle liften en het wedstrijdelement. Maar wie weet hoor dat die spanning en humor bij de vrouwen wel veel meer bij het liften te vinden is…

DjUdE

08/24/2004

Zelfs sex mag? : P Soort Big Brother, alles voor de kijkcijfers. Heb weinig gezien bij de ‘jongens’ series. Misschien gaan de dames los.

base

08/25/2004

Nou ik heb uit bronnen vernomen dat 2 meiden die meedoen echt knetter gek zijn, het gaat om een tweeling. Diane en Wendy heten ze, het andere team schijnt te bestaan uit 2 sloerie’s die te ordinair voor woorden zijn. ha ha dus dat zal ook wel leuk worden.
x
Janice

JaniceJones

11/24/2004

Zo .. tijd geleden dat ik hier kijk ; ).
Maar het wordt dus erg plat ? Of niet, want ik vond het de vorige keren met die jongens wel leuk. Het moet niet te plat worden.

base

12/08/2004

knetter gek die tweeling? Maak d’r maak knetter irritant van!
Dat andere team is tenminste nog lachen!

diederik

01/06/2005

hahaha .. zeker blijven kijken inderdaad! ; )

base

01/09/2005

Haha,
toevallig hierzo langs gekomen,
de tweeling is wel leuk toch, die blonde van het andere team is echt de ultieme sloerie…

Cheukert

01/17/2005

De laatste aflevering die ik zag was inderdaad niet zo’n succes voor de blonde dame. Ligt het aan mij of wordt er steeds meer met de ‘fysieke charme’ van de dames geld /eten / kamers verdiend, dan dit het geval was bij de heren?

base

01/17/2005

Weet iemand waar MTV The trip seizoen 3 p[ dvd verkrijgbaar is??

Lie

05/28/2008