Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Albert Heijn introduceert Bluetooth Foto Service

12/01/2005 —

Albert Heijn introduceert in de vernieuwd winkel in Heemskerk de fotoservice waarbij er via Bluetooth direct foto’s kunnen worden afgedrukt. Verstuur je foto via Bluetooth naar het foto-apparaat in de AH-winkel, selecteer de foto’s die je wilt laten afdrukken en druk op print. In een aantal seconden worden de foto’s afgedrukt. Ook is het mogelijk je oplagkaartje uit je digitale fotocamera te halen en in de kaartlezer te stoppen. Zo kun je snel je foto’s uploaden en printen. En dat allemaal op fotokwaliteit.
Maar er gebeurt nog meer aan digitale vernieuwing bij de grossier:
Niet alleen staan er nu net zoveel automatische kassapalen als normale kassa’s in de Albert Heijn in Heemskerk, maar kan er ook via touchscreens sigaretten worden gekocht en lopen medewerkers met PDA’s door de winkel.
Albert Heijn neemt dapper de stappen met een nieuwe vorm van winkelen. Gewapend met een scanner lees je de snel en eenvoudig de prijzen van de geselecteerde artikelen, print je foto’s die op je mobiele telefoon staan en reken je af bij een kassapaal waar alles automatisch geregeld wordt … Nu alleen nog wachten op de retinascan die de Albert Heijn-pas vervangt.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

vandaag de winkel bezocht, veel heren in nette pakken,in het engels uitleg gevend aan de buitenlandse belangstellenden, en natuurlijk mannen met fototoestellen van de concurenten. het concept lijkt goed.

pie

12/01/2005

nadeel van de bluetooth verbinding is alleen dat het best traag kan zijn, cker als je flink wat foto’s moet daarzenden, en als het om de foto’s uit de mobieltjes gaat dan printen ze niet echt op een super kwaliteit..

GoossûH

12/01/2005

Verstuur je foto via Bluetooth naar het foto-apparaat in de AH-winkel, selecteer de foto’s die je wilt laten afdrukken en druk op print…..
hoe kan je nou foto’s selecteren als je er maar 1 upload 😛

FDL

12/02/2005