Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Firefox problemen IV

01/17/2005

Firefox heeft me al eerder op mijn zenuwen gewerkt op het gebied van html en css en nu weer. Wanneer de kalender met Internet Explorer wordt bekeken, zie je een mooi vierkant geheel. In Firefox is hij echter uitgerekt. Ik heb heel mijn stylesheet nagekeken op mogelijke problemen, maar ben er nog steeds niet achter. Weet iemand hoe ik de kalender in beide browsers dezelfde grootte kan geven?

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Als je bij .calendar td de waarde voor padding: verandert van 2px in 1% dan ziet het er in beide browser nagenoeg gelijk uit (scheelt 1mm en natuurlijk een ander boordje).
Eigenlijk geen idee waarom, maar met Firefox kun je heel eenvoudig de effecten van een wijziging in de CSS zien en toen was het een kwestie van uitproberen wat werkte.

Pierre

01/17/2005

hmm, ik zie het, is inderdaad dom. Sorry, helpt dan dus blijkbaar niet echt permanent. Nou ja het is in ieder geval iets dat veroorzaakt door een padding probleem in de tabelcellen, want als hij ‘breed’ is, staan de getallen ook niet netjes in het midden maar tegen de linkerkant aan.

Pierre

01/18/2005

Ik vind het niet dom hoor! Het is al veel meer dan ik bedacht had! Ik liep telkens tegen hetzelfde probleem op. Ik ga lekker knutselen met de kalender en bericht hierover op mijn weblog als ik wat gevonden heb! In ieder geval bedankt!!

base

01/18/2005

Zullen we gaan schatten wanneer we het volgende topic kunnen verwachten: Firefox problemen X
Ik gok 3 april 2005 🙂

Gold Striker

01/18/2005

Oke! Super. Ik ga het gelijk uitproberen!

base

01/18/2005

; ) Geweldig! Na uren staren naar css en html regels ben ik verlost van de uitgerekte kalender ! Ik hoop snel wat meer veranderingen in de lay-out aan te brengen door deze welkome verandering!
Pierre bedankt !

base

01/18/2005

18 september 2005

FDL

01/18/2005

Het is wel grappig dat als ik nu een aantal keer op f5 druk, dan verspringt de kanlender stiekem toch nog. ; ) I’m working on it ! Ik kom steeds dichterbij!

base

01/18/2005