Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Foto’s uit Irak

01/24/2005

Foto’s uit Irak die volgens deze website bewust door de media niet aan de wereld worden getoond. Er is jammer genoeg geen uitleg op de website waar deze foto’s vandaan komen. Wanneer je op ‘Abolkhaseb’ zoekt in Google, dan kom je op een aantal websites vreselijke beelden tegen die ik je hier wilde besparen. Oorlog en terrorisme …. angstaanjagend en verschrikkelijk.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Vraag me af wanneer ze in America’s Army een frustratie-emoticon invoeren….

Dave

01/24/2005

Ze hebben mazzel dat ik daar niet rij in m´n Apocalypse!

Gold Striker

01/24/2005

Jij speelt te veel C&C Generals!

base

01/24/2005

Hallo.
Ik ben Zelf Irakees Christelijk.
Tuurlijk weten jullie niet waarom deze man huilt ze huilen om wat ze zien in irak wat er gebeurt hoe de mensen elkaar behandelen ik heb zelf irak niet gezien maar ik voel hoe de mensen daar voelen hongerig geen huizen op straat enzv
wat hebben die mensen daar gedaan dat er als laast zo gebeurt met hun. En als die man of andere huilen om zich zelf ik bedoel die soldaten daar dan zijn ze geen mensen want ze verpesten dan zelf irak.

Sara

11/27/2007

dag
ik ben ook een irakees moslim .
ik ben ook mee eens over hoe je denkt en schrijft want ik ben ook allen maar geboren en ik heb maar par jaars gewoont en voor de rest enkel via tv volegen ik kan aleen maar zeggen dat het echt hel , zo alls de irakeesen en de soldaten het is de schuld van de gene op dike zetel zit allen voor hun eigen een de rest de pot op denk ze

bassam

01/23/2008

heej heej
helemaal me eens egt niet normaal maar wat heeft die amerikaan te zeuren ik bedoel als die soldaten nou in de eerste instantie gewoon buiten irak bleven dan was dit allemaal niet gebeurd en wat was bush zijn excuus ook alweer egt niet normaal man en dan nadat er is bewezen dat het niet zo is gaat hij toch irak invallen en hij begon ermee na wat 1 iemadn had gezegd gelukkig gaat hij nu weg maar het word er warschijnlijk ook niet veel beter op en die iranezen (bedoel ik nisk mee) deden gewooon hun poorten open zodat die amerikanen via iran irak konden bereiken dat is ook egt slim joh we zijn toch buren zoiets doe je toch niet weetje verder bemoei ik me der ook niet mee (in de politiek gedeelte) maar irak komt weer boven water en veel mooier dan dat het ooit is geweest (mooi is het zeker)
dikke smikkelsmak ikke (irakees nog iets:P)

me me

05/28/2008