Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Fotospeelvrijdag Nr. 37

06/10/2005

Nieuwsfeiten in fotospeelvrijdag deel 37 ! Snowwise heeft exclusieve foto’s weten te bemachtigen en deze naar verbasterd gestuurd! Succes met het vinden van de vijf verschillen!

KLM in zee met cateraar op Curaçao
SCHIPHOL – De KLM laat de maaltijden voor haar dagelijkse vluchten vanuit Curaçao voortaan op het eiland klaarmaken. De luchtvaartmaatschappij is daarvoor in zee gegaan met de Goddard Catering Group (GCG), die al op Bonaire en Sint Maarten voor de KLM werkt.
Tot nu toe voerde KLM de maaltijden vanuit Amsterdam aan. GCG zal komend jaar 240.000 maaltijden produceren. Dat betekent werk voor ongeveer dertig mensen op Curaçao. KLM bespaart zo aanzienlijk op de kosten, maar een woordvoerder wilde vrijdag niet kwijt om hoeveel geld het gaat. Volgens hem scheelt het de maatschappij een hoop voorbereiding, is de kwaliteit van de maaltijden beter en bespaart de KLM op de brandstofkosten.
Een bijkomend voordeel is dat er 4000 kg vrachtruimte in de belly of buitenruimte van de toestellen, waarin de maaltijden vanuit Amsterdam zaten, vrijkomt. Bron: Nu.nl

Snowwise:

Ik heb de exclusieve fotos van de keuken van de cateraar weten te bemachtigen… 😉

Klik hier om fotospeelvrijdag Nr. 37 te spelen!
Je moet er wel een flash-plugin voor hebben. Niet geinstalleerd? Doe dat dan hier.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Bekertje
KLM teken
stippie rechtsboven rode tank achtig ding
blauw ding op tafel is rood gemaakt
deksel op de pan

FDL

06/10/2005