Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

K-oZ Collective gaat als een trein

05/31/2005

K-oZ Collective weet zich zeker in de kijker te spelen! De volgende mail ontving ik vandaag van één van de bandleden om mij en anderen even op de hoogte te houden:

na het daverende vorige succes zijn we geselecteerd voor de breakthrough award halve finale (.pdf). Samen met twee andere bands zijn we in onze categorie bovenaan geeindigd. Samen met twee andere categorieen (urban en engelstalige pop/rock) staan er nu negen bands in de finale op 11 juni in de melkweg. Hoofdprijs: 50.000 euro.
Daarnaast zijn we geselecteerd voor de buzz award. Een project van 3 fm, waar we weer via het internet moeten stemmen. Op 5 juni worden we dan op 3 fm gedraaid en wordt uit 2 bands een winnaar gekozen. Stem nu !
Bron: K-oZ Collective

Maar er is nog meer!!:


Naast deze goede wedstrijdplaatsen zijn ze ook nog eens 2e geworden bij Noord-Hollands Glorie. Er staat een jury-rapport op de K-oZ Collective website.
Mocht je nog niet gezien hebben of wil je niets missen van deze band, vijf juni staat K-oZ Collective op het Visbak Festival op het strand van Wijk aan Zee. Be there!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Snowwise

05/31/2005

Thnx Snowwise!! Het is veranderd!

base

05/31/2005

hey dat klinkt wel ok!

Dave

05/31/2005