Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Kinky Koko

02/19/2005

Ontslagen worden omdat je je borsten niet wil laten zien aan Koko, de bekende en populaire gorilla die door middel van tekens communiceert. Twee voormalig werknemers eisen één miljoen dollar van ‘The Gorilla Foundation’ omdat ze volgens eigen zeggen ontslagen zijn door niet toe te geven aan Koko’s tepel-fetish.


Two former employees of the Gorilla Foundation, home to Koko the “talking” ape, have filed a lawsuit contending that they were ordered to bond with the 33-year-old female simian by displaying their breasts. Bron: SFGate.com

Koko zou vroeger weinig borstvoeding gehad hebben en misschien daarom altijd het ‘niple’ aanwijzen. Het zou niet meer dan normaal zijn om ten minste één borst te laten zien aan Koko om op die manier een band met hem te krijgen, aldus de president van ‘The Gorilla Foundation’.
Ik ben benieuwd wat de uitkomst zal worden van deze gorilla-niplegate. Er is volgens mij, als ik naar de bewijslast kijk, wel een aantal keer gewezen op het feit dat ‘je borsten laten zien aan Koko’ toch wel het behoud van je baan betekende. Misschien is een diaprojector een idee? Ook al is Koko een zeer intelligente aap, hij zal van al deze ophef weinig merken.
Via Boingboing.
* Update *
Het verhaal gaat door: Boing boing krijgt van lezers meer informatie over Koko de niple-fetishist!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Kan dit een precedent vormen voor de toekomst?
Dames, ik zou contracten voortaan héél goed doorlezen…

epd

02/19/2005