Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Marijnissen en de handdoek in de ring

03/01/2005

Jan Marijnissen over weblogs: Metro wel, onderzoek niet“, de kop waarmee Jeroen op Minitrue vandaag zijn bericht opent. Het geval is namelijk dat Jeroen voor zijn scriptieonderzoek naar weblogs en politiek, Jan Marijnissen heeft benaderd voor een aantal vragen.
Helaas kon dit niet en moest Jeroen het doen met een kort excuus. ‘Jammer maar begrijpelijk’, was zijn eerste reactie …
Een tweede reactie kwam een aantal dagen later, toen Jeroen zag dat er over weblogs werd geschreven in de Metro (.pdf) en plots de heer Marijnissen aan het woord kwam.
De SP die zoveel wil betekenen voor het onderwijs en studenten weet weer subtiel de handdoek in de ring te gooien. Erg jammer!! Ik hoop dat Jeroen de heer Marijnissen op zijn eigen weblog kan confronteren met deze kwestie en dat hij alsnog instemt met een gesprek. Succes!!


De reactie van een fractiemedewerker van SP op de vraag of Jeroen in Mei wat vragen kon stellen aan de heer Marijnissen:

Beste Jeroen,
Namens Jan Marijnissen hartelijk dank voor je verzoek. Helaas moet ik je teleurstellen; wegens andere prioriteiten ziet Jan geen kans je vragen te beantwoorden. Bron: Jeroen – Minitrue

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.