Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Ok Deal! Advertentieplatform

10/12/2005 —


Van tuinklusjes, een lieve oppas en taallessen tot het vinden van het goedkoopste vliegticket naar Shanghai, alles wat je nodig hebt of uit wil besteden valt te plaatsen op het advertentieplatform Ok Deal!
Waar bij sites zoals dienst.nl, daylo.com of casius.nl vooral diensten worden aangeboden, vind je bij Ok Deal! alleen maar gevraagde diensten.
Wat ik vooral zo leuk vind is de lage drempel voor aangeboden klussen en het feit dat het geen mengelmoes is van vraag en aanbod. En volgens Thijs Bosma, denktank achter het project, kan het je ook flink wat tijd en moeite besparen:

“Via OK, Deal! zul je dus hoe dan ook goedkoper uit zijn.” De site zal als deze het nodige volume heeft, ook mensen van vele specialismen gaan aantrekken, wat de kans straks ook groter maakt dat een oproep ook uitgevoerd gaat worden, verwacht Bosma. “Daarnaast is het natuurlijk een handige site als je even geen tijd hebt of geen zin hebt om iets uit te voeren wat wel moet gebeuren,” zegt hij. Bron: Emerce – Tjeerd Wiersma

In de gaten houden dus!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

THnx Bas voor de promotie 😉

macfab

10/13/2005