Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Pr0nderdag Nr. 23

02/10/2005

Nummer 23 alweer! Hofleverancier EPD heeft helaas na een zwaar carnaval wat virussen opgelopen waardoor ik persoonlijk zijn links moet voorzien van commentaar. Hopelijk is EPD snel weer beter! Want zijn kennis en wetenschap over de pr0nwereld is niet te missen!
Om van start te gaan en je stiekem even wakker te maken …


een link met wat dames die iets te veel gebruik hebben gemaakt van de plakplaatjes die je krijgt bij je kauwgom. Misschien zie je toch liever deze dame? Of een dame die naast topsporter ook nog eens een wilde-dieren-temmert is!
Ook het buurmeisje komt weer voorbij in de hyperlinkshow die EPD ons geeft. Misschien wel wat vaak … ik weet wel waar dat valentijnskaartje van EPD heen gaat dit jaar! In ieder geval heeft hij veel postzegels nodig denk ik zo! Maar wat zal je huidige vriendin hier van zeggen EPD? Tot slot nog een dame uit de buurt.
Natuurlijk moet er ook een kalender worden gepresenteerd. Twaalf maanden Katie Price aan de muur. En mocht je deze dame aan de muur gaan hangen, dan heb je flinke spijkers nodig en een zware hamer!
Kopje koffie glazenwasser?
Je bent stiekem wel een beetje raar … als je zoveel tijd steekt in het maken van legopr0n.
Tot slot nog wat links die misschien al de revue hebben gepasseerd, maar we je toch niet willen onthouden! Zo zien we een mooie dame met nog mooiere blauwe ogen. Wat dames met voornamelijk mooie bruine ogen. En een dame met zeer opgezwollen ogen. Persoonlijk heb ik liever dat ze wat minder naar de dokter gaan hiervoorNatuurlijk natuur om het even zo te zeggen.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Gold Striker

02/10/2005

http://www.nudeunion.com/galleries/Kyla_Cole/19.jpg
ik vind dat ooievaarsnest daar altijd zo zonde… afknappert

FDL

02/11/2005

http://beautylace.com/3/14.jpg
ja als je em zo uitrekt,dan gaat ie zwabberen ja .. .

FDL

02/11/2005