Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Pr0nderdag Nr. 37

06/30/2005 —

Goeiemorgen!


Japanners zijn soms een beetje vreemd. Deze site is daar weer een voorbeeld van. Zou het toeval zijn dat het woord “Sharanpowan” wel erg lijkt op Sharapova (hier wat foto’s van de tennisster) (en hier nog wat foto’s) Ook het logo doet me vaag ergens aan denken. Maar goed, culturen verschillen. Aan de andere kant is het wel cool dat ze een bijpassend setje hebben. Alleen dat laatste plaatje dan weer….
Schreef ik net dat Japanners soms een beetje vreemd zijn? Soms zijn ze ook gewoon heel erg schattig, zoals deze Saya Kazuki.
Mandy ziet de dingen groot. Zo heet haar site PlanetMandy en haar ‘two biggest assets’ zijn ook prominent aanwezig in deze fotoshoot. Binnenkort op een strand bij u in de buurt te zien?
Newsflash: Meisje steekt tong uit (stript eerst). Voor een fotoreportage, klik hier.
De Page-3 girls zijn in Engeland een begrip en de meeste pr0nderdaglezers (en -lezeressen!) zullen ook wel weten wat er op de beroemde 3e pagina van The Sun te vinden is.
Sophie Howard is één van deze meisjes, en zij heeft nu een lucratieve carriere als eehh….smaakvol naaktmodel, waarvan hier wat voorbeelden.
Nog meer Japans plezier! Rechtstreeks van de straat geplukt
Met het broeierige weer van de afgelopen dagen is het niet verwonderlijk dat je lekker onder de douche gaat staan om af te koelen. Toch, Shelly?
Dat was het weer: BOOOOOOOOOING
enjoy,
epd

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.