Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Pr0nderdag Nr. 38

07/14/2005 —

Goeiemorgen!
In het verleden heeft de Pr0nderdag al de randen van het toelaatbare opgezocht, altijd op zoek naar een nieuw taboe om te doorbreken. Vandaag een nieuw hoogtepunt: Pr0nderdag goes animal porn!


Want zeg nou zelf, er is toch niks schokkender dan een seksende beer met een foute Duitse porno-snor?
Mocht je nog een keertje gezellig willen dineren, met wat studiegenoten ofzo, dan is het misschien een ideetje om naar dit restaurant te gaan. En dan wel de serveerster wat extra fooi geven hoor. Er zit maar één nadeel aan: je moet er wel voor naar Tsjechië.
De naam Rachel Hunter zal wel altijd geassocieerd blijven met Rod Stewart (haar ex). Een beetje de Sylvie van Rafael. Toch doen we hier een poging om Rachel op haar eigen kwaliteiten te beoordelen. Beoordeelt u mee?
Voor de Amerikaanse bezoekers van Ver~basterd (die waarschijnlijk eigenlijk op zoek waren naar “animal porn”) is de 4e juli een mooie feestdag. Speciaal voor de Yankees de hoogtepunten.
Hmm… kan dit gekwalificeerd worden als ‘kunst‘? Ach, het ziet er leuk uit.
Hier een belangrijk bericht voor iedereen die wel eens GROENE KLEDING draagt. Het schijnt namelijk een conventie te zijn dat wie zijn/haar boordje omhoog draagt, impliceert zo geil te zijn als boter. Het klinkt verwarrend, maar misschien gaat er een wereld voor je open.
En om er nog even wat gewoon naakt doorheen te gooien: ene Lucy
Live8 stond qua muziek in het teken van Pink Floyd, maar het oog wil ook wat. Daarom hier (na wat scrollen) een paar pics van het optreden van Dido.
En eehh….ik weet dat ik vaak link naar Girls Aloud…..maar ze zijn ook zo leuk. Dus als je inmiddels de vijf meiden niet meer kan zien, vooral niet klikken!
enjoy,
epd

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

van de nsfw kun je beter lsfw maken denk ik
🙂 maar wel leuk

FDL

07/14/2005