Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Pr0nderdag Nr. 39

07/21/2005 —

Goeiemorgen!
Een miss-verkiezing is altijd goed voor een paar mooie plaatjes. En vooral als het gaat om Hongaarse missen!


Want waar wonen er nou mooiere vrouwen dan in Hongarije (afgezien van Nederland en Zweden)?
Ach, echt nsfw kun je deze link nou niet noemen. Maar kijk naar die schattige kuiltjes in haar wangen! Erg cute hoor…
De brandnaam “Playboy” heeft een zeer respectabele reputatie opgebouwd als het gaat om mooie blote vrouwen, maar de laatste jaren wordt er alles aan gedaan om deze reputatie om zeep te helpen. Neem bijvoorbeeld deze dame: ze is veel te zonnebank-bruin, is niet meer puur natuur en de foto’s zijn ook nog wat geretoucheerd. Om haar reportage nog een beetje interessant te houden moeten de poses (lees extreme close-ups en misschien een colafles) de aandacht trekken, maar helaas blijft dat ook vrij tam. Echter, wedden dat je tóch even op de link klikt? 😉
Bij deze dame weet je tenminste zéker dat het niet uit een potje komt!
Had ik het net nog over een Hongaarse miss-verkiezing, hier de Noorse versie. Met foto’s, dus vergelijk er maar op los. Helene (4e van onder) heeft gewonnen, opvallend genoeg géén blondine.
In de pr0nwereld is het gebruikelijk om een leuk klinkende bijnaam te nemen, met als gevolg dat veel dames dezelfde naam hebben (denk aan Tiffany en Amber). Deze redhead heet Aimee Sweet, en ondanks dat meerdere pr0nstars “Sweet” als artiestennaam hebben, kan ik niet anders zeggen dan dat Aimee inderdaad erg sweet is.
Op de paar reclames na die een Gouden Loeki hebben, zijn advertenties meestal saai of irritant. De mensen van Sloggi hebben het wel begrepen; hier een paar advertenties die je graag boven je bed hangt.
Tot slot: meisje met bank, zonder kleren in zwart-wit. Oftewel kunst, met een kleine k.
De komende twee pr0nderdagen gaan niet door aangzien ik dan in het zonnige Kroatië verblijf, dus neem nog een biertje en geniet van de zomer!
enjoy,
epd

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

ik ga wel lekker zwemmen, op zoek naar de witte haai…
http://frontpage.fok.nl/nieuws/55666

epd

07/22/2005