Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Tour de Maire

02/28/2005

David Rietveld bericht over het enthousiasme waarmee de webloggers aan de slag gaan op de ‘Gekozen-Burgemeester-On Tour-Weblog‘. Weblogs zijn een uitermate geschikt systeem om regelmatig en snel te kunnen berichten over allerlei zaken. Dit gaat dan ook vaak gepaard met enthousiasme en passie, waar een weblog vaak om gewaardeerd wordt. Jammer genoeg is er van enthousiasme en passie weinig te vinden op de ‘On Tour-weblog’, waardoor de weblog mijn inziens volkomen waardeloos is.
* Update * 01-03-’05
David Rietveld tipt mij op het feit dat de mogelijkheid om berichten te plaatsen op de ‘Burgemeester-On-Tour-weblog’ dicht zijn gegooid en dat het lijkt dat de ondersteunende weblog afgeschreven wordt. Het mag de naam van een ‘neplog’ niet eens dragen vind ik! Toch heeft David nog wel een achterdeurtje gevonden waardoor reageren toch mogelijk wordt!


Op de weblog van de gekozen burgemeester:

De jongens uit het campagneteam van toen organiseren ook deze campagne en zij nodigden mij uit om vandaag mee te gaan. Een gezellig weerzien natuurlijk maar daar is eigenlijk geen tijd voor want zij scheepten mij op met het bijhouden van een weblog. Ik wist niet wat dat was en nu zit ik ermee… Bron: Gekozen-Burgemeester-weblog

Zoals David Rietveld terecht zegt:

Jammer dat de jongens uit het campagneteam voor het bijhouden van een weblog hun eigen vriendjes hebben uitgekozen. De jongens uit het campagneteam mogen Wim Kok dan aan de computer hebben geholpen, van webloggen hebben ze duidelijk geen verstand.
Bron: David Rietveld

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments