Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Concurrentie voor Metro of Spits?

01/16/2006 —

Weeklybreak misschien wel concurrentie voor Metro of Spits? Kijk en oordeel zelf: download alvast het 0-nummer van Weeklybreak. (.pdf)

WeeklyBreak komt met een hele duidelijke boodschap: wij zijn hier voor jouw plezier. Een keer in de week in de namiddag met human-interest, puur entertainment en lifestyle nieuws, gratis uitgedeeld. Voor een ieder is er wat te zien, te bladeren en te lezen. De content is luchtig en positief informatief. Een werkelijk ‘feel good’ blad om tijdens de thuisreis te ontspannen en mee te nemen als naslag voor de diverse concerten, musea, evenementen, bioscopen, wellness, kooktips, televisie en veel meer informatie. Bron: Weeklybreak

Nog een beetje zoeken hoe vaak hij nou echt per week uitkomt … Na even speuren: Tweewekelijks voor de eerste 13 en vervolgens zal het tabloid elke week 1 keer verschijnen. Ziet er leuk uit! Ben benieuwd hoe dit aanslaat naast alle andere gratis kranten.

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Bas, dank je! Ben benieuwd naar de reacties!

fabian

01/17/2006

Jaah!!! Zag er mooi uit, leuke lay-out. Ben net als Bas benieuwd hoe goed het gaat aanslaan… Ik hoop het beste natuurlijk… Ik ga het in ieder geval goed in de gaten houden…

Sanne

01/17/2006

Grote concurrentie zal het niet zijn als het maar 1 keer in de week uitkomt. Het hangt ervan af op welke dag het uitkomt en hoe groot de oplage is. Hij moet er wel liggen (waar komt het te liggen? nog een gratis krantendisplay?)
Daarnaast staat hier dat ie straks 1 keer in de week uitkomt. Op de site staat “WeeklyBreak wordt een gratis tweewekelijks magazine”
que?

FDL

01/17/2006

makkelijk en luchtig te lezen??
WeeklyBreak is een commercieel concept dat een effectief massamedium creëert voor commerciële boodschappen naar potentiële doelgroepen.
deze zin riekt naar een zin die je in je scriptie zet om interessant te doen.
Wel is het leuk dat het een beetje tijdschrift layout heeft en niet een krant layout waarmee ze zich onderscheiden.
Waar wordt het op gedrukt?
genoeg gezeken, ik ben benieuwd (komt ie in uitgeest of krommenie te liggen?)

FDL

01/17/2006

@FDL: We beginnen met een tweewekelijkse distributie wat na verloop van tijd naar wekelijks toe moet. We verschijnen op woensdagmiddag op de 7 grootste NS-stations in de Randstad (in de avondspits worden ze uitgedeeld) en waarschijnlijk ook enkele landelijke winkelketens (onderhandelingen lopen nog). Uitgeest valt vrees is net buiten het verspreidingsgebied. Op Haarlem zullen ze wel worden uitgedeeld.
Overigens gaan wij geen nieuws brengen, maar puur entertainment.
Het klopt wat je zegt over tijdschrit lay-out. We willen inderdaad die lay-out uitstralen, maar wel op krantenpapier (overigens wel dikker en witter papier dan Metro/Spits).
Ik hoop hiermee je vragen te hebben beantwoord?

fabian

01/17/2006

Wel in Haarlem uiteraard…… Haarlem Rules! 😛

Snowwise

01/17/2006

Ik ben iig benieuwd. Succes !

FDL

01/18/2006