Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Sony’s Draagbare boekenspeler

01/07/2006 —


Sony presenteert op de CES haar nieuwste snufje: de ‘Sony Reader‘. Een draagbare boekenspeler die door een scherm van zogenaamd elektronische papier een perfecte leeskwaliteit moet bieden. Zou Sony de E-books eindelijk interessant maken en gelijk de markt gaan domineren?


Het formaat ziet er in ieder geval goed uit!

De Sony Reader is net zo dik als een pocket, namelijk 14 millimeter dik, en weegt zo’n 250 gram. De speler meet 175 x 124 x 14 millimeter en ondersteunt de formaten BBeB, PDF, JPEG en MP3. De speler wordt vanaf de lente van 2006 verkocht voor 300 tot 400 dollar in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de Sony Reader in Nederland te koop zal zijn en hoeveel deze gaat kosten. Bron: Nu.nl

Ik zie mezelf al zitten in de trein met de nieuwste boeken op een klein handzaam apparaatje .. zonder die tas met boeken! Ook handig voor in de toekomst: een ‘portable device’, waarin je e-books, films, muziek en andere data zit, koppelen aan het scherm in de hoofdsteun voor je in de trein. De ‘rollable display’ techniek van Philips zou in ieder geval mogelijk moeten maken dat je het scherm zo uit de hoofdsteun trekt!
Meer informatie en foto’s van de ‘Sony Reader’:
Engadget – “Live shot of The Reader, Sony’s new e-ink e-book reader
Reuters Blog – “Glimpse at new Sony Reader
Flickr foto’s – AZAdam “Sony E-reader

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Leuk stukje Base.

Snowwise

01/09/2006

Met dank aan u 😉

base

01/10/2006