Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

K-oz Collective heeft je stem nodig!

11/30/2007 —


Zoals ik in 2005 al berichtte, gaat K-oz Collective als een trein. In de tussentijd heeft K-oz Collective al weer een flink aantal optredens achter de rug en is, na het winnen van de productie van hun eigen cd, wederom genomineerd voor een mooie prijs: de Sena Perfomers POPnl Award!
Breng je stem uit voor K-oz Collective!

In 2007 lanceerde K-oZ Collective haar album ‘Voetjes van Velours’ onder het eigen label Ko-Z Records, een album waarop 16 hiphoptracks live gespeeld worden. Na een uitverkochte release in Bitterzoet te Amsterdam volgde een tweede release in Paradiso. Het zestien tracks tellende album bevat een rijke verzameling aan muzikale invloeden. Samen met de humoristische teksten geeft het blijk van de frisse visie die K-oZ Collective op hiphop heeft. Momenteel is de band bezig met opnames voor haar tweede album. De band – ooit in de krant betiteld als “het gezellige broertje van de hiphop” – kenmerkt zich door een ongekend enthousiasme waarmee zij grote en kleine zalen compleet los kan laten gaan. Bron: K-oz Collective

Uiteraard moet je ook nog even wat luisteren!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

ik zie niet eens waar ik moet stemmen op die site

FDL

12/02/2007

daarnaast: in 2005 als een trein… onderhand 2008 komop zeg.

FDL

12/02/2007

Hehe … in 2007 een eigen cd gemaakt die je in 2006 ‘gewonnen’ hebt lijkt me geen slechte vooruitgang. 😉 Volgens mij is het stemmen nu al dicht ,… ben benieuwd of ze gewonnen hebben.

base

12/02/2007

Nee, ze hebben niet gewonnen volgens mij. Stemmen gingen best aardig maar volgens mij hadden die andere gasten het script gehackt (Bootz poll is zo simpel te hacken). die schoten de laatste dag met honderden stemmen per uur omhoog.

Maarten

12/03/2007

Ja, ik hoorde al zoiets. Ben benieuwd of hier nog wat aan gedaan gaat worden ….

base

12/04/2007