Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Preview van website bij mouse-over

01/03/2007 —

Oooh! Look!! Mouse-over a link. Any link! This one, for instance, or this one, or maybe this one. See!??? A picture of the website linked to popped up!!! Isn’t that just super-cool! Bron: Jill/txt

Dr. Jill Walker is erg enthousiast over de preview van een website in een pop-up wanneer je met je muis over de link gaat. Maar zitten we hier wel op te wachten? Geeft een preview van de website achter de link een meerwaarde en gaan we zo eerder naar de site toe? Ligt er toch stiekem waarde in het uiterlijk van een website of gaat het vooral om de informatie die er te vinden is en welke beschreven wordt in een bericht.

Uiteraard hoor ik graag hoe jullie hierover denken. Misschien dat ik het in de loop van de maand wel implementeer als test :-).
*Update*: Het jaar 2007 is misschien wel het jaar van de Widgets, zoals deze datatoevoegingen heten. Vooral even Bloggers Blog lezen! En natuurlijk is er ook een overzicht van een aantal widgets.
*Update 2*: Jill/txt bericht na een dag over een zekere ‘Mez’ die met behulp van de previews van websites een gedicht heeft gemaakt op het blog ‘dis[ap]posable‘! Erg leuk gedaan en zoals Dr. Walker al opmerkt: een nieuw genre geboren?

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.