Verbasterd

Verbasterd

innovative technology, cross and social media, guerilla, advertising, communities and games

You can scroll the shelf using and keys

Twitter en Pinkpop

05/26/2007 —

Terwijl ik druk bezig ben met de nieuwe huisstijl voor Verbasterd zie ik duizenden roze hoedjes bewegen op de muziek van Within Temptation die op het hoofdpodium van Pinkpop staan. Daarnaast volg ik ook het twitterkanaal van 3voor12 waarin druk over Pinkpop en de roze hoedjes wordt gesproken. Toen Wir Sind Helden op het podium stond en er om financiele redenen geen beeld was werd Twittervision gebruikt om de reacties en locaties van de twitteraars weer te geven. Erg mooi om te zien dat Twitter en Twittervision ingezet zijn bij het verslag van Pinkpop door 3voor12. Nog leuker om vervolgens ook je eigen hoofd in beeld te zien komen met je reactie!

Terwijl ik dit tik krijg ik het volgende te horen via de 3voor12 twitter:

3VOOR12Gids PP Zodirect: Good Charlotte (geluid + Twitter!) 4 minutes ago from web

En 3 minuten later hoor ik ditzelfde bericht via het beeldkanaal van 3voor12.
Het kost wel immens veel tijd allemaal. Maar het is erg leuk om te doen, zeker met op de achtergrond de optredens van Pinkpop 2007 en de talloze manieren om te communiceren over dit muziekspektakel.

Ik wacht alleen nog op foto’s die via twittervision van het festival worden getoond, zoals met Trippermap, zodat je straks een mix van tekst en foto’s hebt.

-Update- 20:43
Ik krijg net een SMS’je binnen dat ik gespot ben op 3voor12! En vervolgens weer een SMS’je of ik geen rare dingen wilde gaan zeggen op tv. Geniaal dit ;-).

Check trouwens ook de LiveSpy van Pinkpop!

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

comments

Frank Meeuwsen, die ook flink aan het twitteren is over pinkpop, zegt terecht dat 3voor12 de innovatieprijs verdient!: http://www.frank-ly.nl/3voor12-verdient-innovatieprijs

Bas

05/26/2007

Hey Bas, thanks voor de link. Het is toch briljant wat er nu allemaal gebeurd met Pinkpop? Ze zetten zich echt weer op de kaart (geen twittervision maar de spreekwoordelijke kaart…) ism 3voor12. Echt geweldig

Frank Meeuwsen

05/26/2007

Hahhaha, Tonie is al mp3’tjes aan het uitwisselen via 3voor12 Tweeds: http://twitter.com/tonie/statuses/79652192

Bas

05/26/2007

Om Pinkpop echt te volgen heb je nu maar 1 site nodig: http://www.todaysart.nl/pp07/
Echt super!

bas

05/28/2007